fredag 19 juni 2009

Klantosussi

ja va ska man säga..
ett missöde hände på morgonen, som fick mig att tvingas socialisera med mina grannar för 1a gången och tvinga mina kära systrar iväg från sin shopping på Kupolen!
-sorry!! :(
det som inträffat är la rätt så typiskt mig skulle nog många andra säga! ;)
jag säger bara..
-pappas fel! hahahahhahaha

förklaring:
vaknar med en Ronja (hunden) som är gossjuk och väldigt kissnödig!
Klockan är 10.20 oj oj sådan sovmorgon jag tagit mig.. på med paltorna dimmig i blicken och nu ska vi se... koppel! bajspåse! sen börjar det.. medans jag tar på mig stövlarna.. tankarna..

"undra om pappa kommer förbi.. Lotta sa igår på tele att han funderade över att komma ju.. han ville se min lägenhet.. oooooj.. har inte hört nåt.. nej då kommer han nog inte.. men tänk OM ojoj oj klockan är mycket.. jag lär röja.. står flyttkartonger i hallen som skall ner i förrådet/som ska slängas.. hur ska jag hinna... ja lär ut med Ronja första allafall...
GÅR UT GENOM DÖRREN
..behöver inte mobilen med mig nu nej nej.. lämnar den.. bra sussi.. ut i regnet nu.. häääärligt.. suck. not härligt... jaja..
DÖRREN GÅR IGEN.. VI GÅR NER FÖR TRAPPEN.. UT GENOM PORTEN.. REGNAR..
... asch rätt friskt allafall.. inte alls farligt! :)

-HELVEEEEEEETEEE!!!!!!
..nyckeln!!!!!!! fan fan fan fan fan fan faaaaaaaaaaaaaaaaaaa... hur fan kunde jag glömma!!
fan jävla idiotdörr! går i lås automat..
jahaaaaaaa... Robert har en extra.... näääääääää vadå.. hur fan ska han kunna åka hit.. utan BIL! suck.. stön.. har jag verkligen inga nycklar med mig..
LETAR FEBRILT IGENOM ALLA FICKOR..
näääääääääää å inga bilnycklar.. å ingen mobil!
ja men..
-Duktig idiot så sussi!! hur kunde detta skeeeeee??? "

Sen fick jag då låna telefon av grannen.. ringa lotta.. ja på den vägen blev det!

Så.. då jag satt och väntade i trapphuset kall och med stora undrande hundögon som tittade på mig och på dörren till sitt hem!??? DÅ kom jag plötslig på den briljanta tanken..
..att skylla allt på min pappa, självklart! Det är ju hans fel!
* sussi.. heja heja!!!
:P
Eller.. är det Lottas, som berättade igår att han kanske skulle komma! Ja missförstå inte det hela bara.. jag älskar min far och skulle blir superglad om han kom och hälsade på.
Men just idag är det lite körigt.. ska iväg å jobba kl 14-21.
Vaknade sent.. ja ni förstår!

Ska äta nu.. sen göra mig ordning för ett lugnt midsommar firande på gruppbostaden med regnet som smattrar på rutorna!! hehe känns helt OK att jobba idag!

GLAD MIDSOMMAR ALLA GLADA OCH BLÖTA O MISSERABLA!
;) tjing..

1 kommentar:

Lotta sa...

Hahahahahhaha, jadu snurrevirresussi,,,, det öär sååååååå passande namn på din blogg och på dig. hahahha låser dig ute, hahahahahah det var tokigt men roligt, fick vi ju se varandra en liten extra sväng.. och så kunde vi läska dig med våran smyckeverkstad.. och JOOOOO var lugn,m vi skall nog kunna knåpa ihop nåågot riktigt poppigt, gubbkorssmycke till dig, heheheheheheh kramis från oss. lotta coh rebecca