måndag 25 juni 2012

Midsommar, Gammelgården




Midsommar på Gammelgården. Solen stod högt på den klarblå himmelen, molnfri och härligt värmande mot våra bara axlar. Sommaren var verkligen här med besked!! :D Borlängefolket myllrade kring och satt på filtar här och var o myste ikapp. Även vi hittade en plats att slå ner våra rumpor på hihi.. picknickade och hade det helt underbart! Syskonskaran var nästan fulltalig, bara storebror som saknades och mamsen som jobbade!! 


Överallt gick dalkullor och masar kring med sina vackra folkdräkter så stämningen var på topp!!
Mys mys mys med Dalafirande tycker jag! Är så speciellt, tyckte även Alice som fick uppleva sin allra 1a i livet hihi!!!



Mys i gröngräset!! :)
Midsommarafton rockar givetvis! 
Absolut är det så!! :D Kan ändå ingen säga emot, hallååå! ;)
Ponnyridning!!! Alice är ju van hihi, hon satt upp så duktigt och swisch så var hon tillbaka.. undra vad hon tänkte nedan??? Hahhaha asgarv, snacka om att ge onda blicken...... Hehhee
"var det inte mer än såhär?? Dumma dumma dig!" 



Pappsen var grym på att kasta, 
vann en diamant åt sin dotter hihi.. 

Kaboooooooom!!!!!!! ;) 

Lotta och Jakob har haft ett superbra tänkt, denna plan har gått ut på att Alice inte ska äta godis så länge som det är möjligt i livet! Svinbra ju ;) hehehheeh förutom att priset på tävlingen var en KOLA (diamant)! Hahaha... Så väl i Dalarna var det kört!


Sockerbomben är härmed fälld ;) :P 








Testat kola, jaaaa varför inte köra lite fiskdam också!! Hihi, en helt påååååååååååse full av godis!! :P Hahhahah Jakob blev kallsvettig!!! Vi garvade!! Alice smaskade i chocktillstånd, vad är dett för sött o gött!? ;) tihiii... 

 Så kom spelemännen in på gården med följe som bar på kransar och en grön lång björkorm!! 


Sååååååååå söta de är de små! Jag och Lotta pratade om att köpa oss en egen folkdräkt! Kan användas på bröllop och andra högtider! Vore skoj, när man ändå är kulla!! :D :D

 Jag hittade 3 goa gubbar att krama om!!! :) 

 Lillskruttan var trött då midsommarstången äntligen började komma på plats, gubbarna stönade och stånkade för att putta upp den men vad brydde sig Alice om det!! :) :) 

Så var det dax för dansen!!! Hahhahaha.. tjihooo ;) 
Prästens lilla kråka skulle ut å åka, ingen hade han som köööörde!! 
En slank han hiiiiiit och en slank han diiiiiiit och en slank han ner i diket!! ;) 
 Så får jag lov så får jag lov att sjunga gubbarnas visa!!! ;) HIhi.. 
Sen när vi dansat klart och skulle bege oss hemåt så dyker storebrollan upp!!! :D :D


Kärt återseende!! :) Inte ofta vi ses alla samtidigt så passade på att ta ett syskonfoto, tyvärr hade Kim redan pyst iväg!! Men 4 av 5, inte illa!! :D Bästa midsommarafton ever faktiskt, att få umgås med familjen är det  bästa i livet!! :) :) På kvällen samlades vi alla och grillade och babblade till sena natten!






Tack min underbara familj som gjorde min dag så underbar!! 


Kärlek till er!! 


Inga kommentarer: